Chevrolet kasvattaa Suomessa myytävää mallistoa nopeaan tahtiin ja nyt ovat vuorossa Aveon uudet versiot.

Chevrolet esitteli täysin uuden Aveon suomalaiselle medialle viime kesänä, ja mukana oli myös Sedan. Mutta sen saannista meille ei ollut vielä tuolloin varmuutta. Nyt on, sillä Aveo Sedanit tulevat meille kesään mennessä. Linjakas auto on 4,4 metriä pitkä eli 360 mm viisiovista sisartaan pidempi. Lisäpituus on käytetty tavaratilan hyväksi, jota on tarjolla 502 litraa.

Suomeen tuotavassa Aveo Sedanissa on 1,4-litrainen moottori, joka kehittää 74 kW sekä LT-varustus. Uutuuden hinta on 1.4. voimaan astuvan autoveron mukaisesti 17 385 euroa.

Toinen Aveo-uutuus on viime syksynä esitelty diesel. Kolmesta tuotannossa olevasta vaihtoehdosta meille on valittu järkevin eli 1,3-litraisen turbodieselin tehokkaampi 70 kW kehittävä versio eco-varustuksella. Viime mainitun ansiosta yhdistetty kulutus on 3,6 l/100 km ja sen mukaiset CO2-päästöt 95 g/km. Hintaa tässä kuussa Suomeen ehtivällä dieselillä on vajaat 200 euroa enemmän kuin sedanilla eli 17 574 euroa, mutta hinta tippuu hivenen aprillipäivän jälkeen autoveromuutoksen myötä.