BeoPlay V1

Bang & Olufsenin BeoPlay-malliston ensimmäinen televisio tuntee nimen V1. Sen valteiksi mainitaan monipuoliset sijoitusvaihtoehdot, hyvä kuva ja ääni sekä tietenkin tyylikäs muotoilu.

Bang & Olufsen on toistuvasti osoittanut, miten television äänestä voi nauttia ilman lisäkaiuttimia ja erillistä subwooferia. Niinpä BeoPlay V1 haastaa valmistajan mukaan äänentoistollaan jopa niin sanotut kotiteatteripaketit.

Laadukkaiksi mainostettujen kaiuttimien lisäksi televisio sisältää Bang & Olufsenin digitaaliset ICEpower-vahvistimet. Yhdysrakenteisen 5.1-moduulin ansiosta tv:n äänen voi laajentaa täyspainoiseksi surround-kotiteatteriksi.

Led-taustavalaistun kuvaruudun kontrastia säädetään B&O:n tapaan automaattisesti huoneen valaistuksen mukaan. Kuvankäsittelypiirejä kehutaan tehokkaiksi ja monipuolisiksi.

BeoPlay V1:n on muotoillut Anders Hermansen. Sen juuret ovat pohjoismaisen teollisen muotoilun koruttomuudessa ja selkeydessä.

Kestävän teräskuoren jauhemaalattu pinta tuntuu lähes pehmeältä, ja kaiutinritilä on stanssattu suoraan koteloon kuvaruudun alapuolelle. Jalusta on ruostumatonta terästä. BeoPlay V1:n voi ripustaa kattoon, sijoittaa lattialle tai tasolle sekä kiinnittää seinälle.

Televisioon voi helposti yhdistää ulkoisia laitteita, kuten pelikonsoli, blu-ray-soitin, tallentava digisovitin, kiintolevy, nas-palvelin tai vaikka Apple tv2, jolle on paikka BeoPlay V1:n sisällä. Mediaselain mahdollistaa kuvien katselun ja musiikin kuuntelun televisioon kytketyltä usb-asemalta tai nas-palvelimelta.

Graafinen käyttöliittymä on valmistajan mukaan selkeä ja intuitiivinen. Kaukosäädin käskee myös kolmansien osapuolten laitteita, kuten dvd- ja blu-ray-soittimia sekä digitaalisia tallentimia.

BeoPlay V1:n saa 32- tai 40-tuumaisena. Väriksi voi valita mustan tai valkoisen. Hinnat alkavat 2400 eurosta (32 tuumaa) ja 2900 eurosta (40 tuumaa). BeoPlay V1 on yksimyynnissä Bang & Olufsen -liikkeissä.

Lisätietoja saa valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

BeoPlay V1 musta

BeoPlay V1 ulkona

BeoPlay V1 ripustettu