Baojun on General Motorsin ja SAIC:n kiinalainen yhteisyritys, jonka ajatuksena oli alun perin tehdä halpoja versioita Chevroletin Kiinassa myytävistä malleista.

Baojun nousi hetkessä merkittäväksi tekijäksi kotimaassaan, minkä takia sen mallistoa on laajennettu. Sähköauto on lähes välttämätön Kiinassa, joten viime elokuussa esiteltiin E100.

Häikäilemättömästi Smart Fortwon tyylistä pientä Baojun-sähköautoa on myyty reilussa puolessa vuodessa yli 20 000 kappaletta. Vaikka mallilla on ikää vasta vajaa vuosi, siihen on tehty merkittäviä parannuksia. Niistä tärkein on toimintamatkan venyttäminen 155 kilometristä 200 kilometriin.

Muita merkittäviä parannuksia ovat bluetooth, jalankulkijatunnistuksella varustettu hätäjarrutusjärjestelmä ja älykäs latausjärjestelmän lukitus (mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan). Parhaiten varustellussa mallissa ovat myös korin myötäisiksi sähköllä taittuvat ulkopeilit ja peruutuskamera.

Parempi tekniikka ja lisääntynyt varustelu nostavat E100:n hintaa vähän yli 1 000 eurolla, joten hintahaitari on nyt 6 000–8 000 euroa. Hintaan sisältyy latauslaitteen asennus kotiin veloituksetta ja ilmaiset lataukset, jos ostaa E100:n ennen vuodenvaihdetta.