Tähän saakka Beijing Auto on valmistanut Brave Warrioria ainoastaan sotilaskäyttöön, mutta nyt siitä on vihdoin esitelty ainakin kiinalaisten iloksi myös siviiliversio. Erilaisia malleja on kuitenkin kolmetoista kappaletta, ja niissä on joko lyhyt tai miehistöohjaamo ja myös lavan pituuksia on kaksi. Lisäksi on vielä laidattomalla lavalla oleva versio BJ2850 ja korkealaitainen BJ3035.

Lähtökohtana kaikille malleille on Beijing Auton BJ2022 Brave Warrior, joka kehitettiin sotilasajoneuvoksi. Auton mallimerkintään on lisätty sana New eli uusi kertomaan siitä, että se on uusi siviilimarkkinoilla.

Moottorivaihtoehtoja on kolme kappaletta. Kesyin on Beijing Auton oma 2,2-litrainen vapaasti hengittävä bensiinimoottori, joka kehittää 82 kilowattia ja 200 Nm vääntömomentin. Mitsubishin valmistaman kaksilitraisen bensiiniturbon 140 kilowatin teho ja 250 Nm vääntömomentti on jo paljon vakuuttavampi. Kolmantena moottorina on sadan kilowatin tehoinen turbodiesel. Bensiiniturbossa vaihteita on kuusi ja kahden muun moottorin kanssa viisi. Automaattivaihteistoa ei ole tarjolla, mutta neliveto on aina vakiona.

Mitoiltaan pienin on lyhytohjaamoinen auto lyhyellä lavalla. Sen akseliväli on 2,85 metriä ja kori on tasan kaksi metriä pidempi. Kaikki vaihtoehdot ovat 1,83 metriä leveitä ja vähän yli kaksi metriä korkeita. Miehistöohjaamoisen mallin akseliväli on 3,035 metriä ja lyhyellä lavalla varustettuna se on tasan viisi metriä pitkä.

Ohjaamo on sotilasajoneuvon tyyliin hyvin askeettinen. Luksusta autossa edustaa radio, jonka soitantaa kuunnellaan kahden kaiuttimen kautta. Lisäksi varustelistalla on peräti USB-portti.

Muita mukavuuksia, ylellisyysvarusteista puhumattakaan, autossa ei ole. Niinpä hinta on kohtuullinen tai suorastaan halpa. Kiinassa Brave Warriorin hinnat alkavat 78 000 juanista ja kalleimmankin version hinta jää alle sadantuhannen juanin. Euroiksi muutettuna hinnat lähtevät 10 000 eurosta.