BMW nimesi aiemman 5-sarjan Gran Turismon sukupolvenvaihdoksen yhteydessä 6-sarjan Gran Turismoksi, mitä jotkut pitävät pyhäinhäväistyksenä.

BMW 6-sarjan Gran Turismo on saanut hinnat tai oikeastaan kaksi hintaa, sillä aluksi Suomeen tuodaan vain kahta mallia.

Vaihtoehdot ovat 103 667 euron hintainen 640i A xDrive Gran Turismo sekä 630d A xDrive Gran Turismo, joka maksaa 89 329 euroa.

Mallimerkintä kertoo, että Suomeen tuodaan vain nelivetoisia malleja. Niissä on paljon varusteita, ja lisävarustelistalta löytyy vielä runsaasti lisää. Vaikka vakiona onkin paljon tavaraa, moni jopa alemman luokan autoissa yleistyvä varuste on tilattava lisähintaan.

Molemmissa vaihtoehdoissa on kolmelitrainen moottori. Bensiinivaihtoehdon suurin teho on 250 kW ja dieselin 195 kW. Jälkimmäisen hiilidioksidipäästöt ovat moottorin ja auton koon huomioon ottaen kohtuullisella tasolla eli 144 g/km.

Suomeen tuotavissa autoissa on vain neljä istuinta, ja kuljettajan oloihin on panostettu. Etuistuimissa on sähkösäädöt muistilla ja myös ohjauspyörässä on sähkösäätö.

Kuljettajaa auttavat myös pysäköintitutkat edessä ja takana sekä Navi Professional 10,2 tuuman näytöllä. Muita vakiovarusteita ovat ajodynamiikkakytkin, (vain) 17-tuumaiset kevytmetallivanteet ja nahkaverhoilu.

Sen sijaan esimerkiksi sellaiset turvallisuutta parantavat varusteet kuin kaistaltapoistumisvaroitus tai jalankulkijatunnistus on hankittava lisähintaan (811 €). Myös ledisumuvalot (287 €), lämmitettävä ohjauspyörä (379 €) ja kuljettajan istuimen ristiselän säätö (406 €) on jätetty lisävarustelistalle.