Alankomaalaiset Huetin veljekset ovat kehittäneet uuden automerkin, jossa yhdistyvät retro ja nykytekniikka.

Vanhan sanonnan mukaan mitään ei rakenneta niin kuin ennen. Monelta osin on hyväkin, että valmistustekniikka on kehittynyt, mutta entisessä on paljon hyvääkin. Huetin vejlekset (Huet Brothers) uskoo ainakin vanhan ajan muotoihin, mistä oli osoituksena vuonna 2007 Tirumph TR6:n tekniikalle valmistettu HB Special.

Nyt veljekset Paul ja Tino ovat kehittäneet aivan uuden kiinteäkattoisen automallin, jonka he toivovat saavansa tuotantoon. Toistaiseksi suunnitteluasteella oleva HB Coupé on tehty BMW:n 1-sarjan Coupén perustalle. Vajaat 1 200 kiloa painavassa autossa on BMW:n 3,0-litrainen suora kuutonen, joka kehittää 225 kW.

Suorituskyky on aivan riittävä, sillä kiihdytys 0-100 km/h hoituu 4,3 sekunnissa ja huippunopeus on 250 km/h. Suunnitelmissa on myös 162 kW tehoisella ja 400 Nm huippuväännön tarjoavalla kaksilitraisella turbodieselillä varustettu versio. Lisäksi kehitteillä on tehokkaampi radoille tarkoitettu bensiinimoottorinen Race-versio.

Projektissa edetään kuitenkin askel kerrallaan ja rahoitus pyritään järjestämään myymällä veljesten suunnittelemaa kellomallistoa.