Toukokuussa BMW esitteli Zagato Coupén ja nyt on vuorossa avomalli.

Vaikka uusi BMW Zagato Roadster on hyvin paljon aiemman Coupén kaltainen, se ei ole syntynyt niin yksinkertaisesti kuin poistamalla katto. Zagaton mukaan uudesta Roadsterista haluttiin tehdä kolmiulotteinen, joten auton kaikki muodot ja yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja.

Konseptissa on vanhan ajan avoautojen henkeä, sillä keulaosa on hyvin pitkä ja perä puolestaan lyhyt. Konepellin ilmanottoaukoilla ja mustilla etupilareilla haetaan autoon voimakasta näköä. Lähtökohdastaan BMW Z4:stä konseptiauto poikkeaa ennen kaikkea siinä, että teräskatto on vaihdettu kangaskattoon. Se on tehty Zagaton perinteitä noudattaen niin, että siinä on kaksoiskupu.

Korin harmaa metalliväri saa auton näyttämään elohopealta, sävyn vaihdellessa tummanharmaasta hopeaan valosta riippuen. Sisustus on samanlainen kuin aiemmassa Coupéssa, mutta koko musta väritys on vaihdettu ruskeaan nahkaan.

Kuten aiemmin BMW Zagato Coupén aikaan, baijerilaisyhtiö ei nytkään kerro mitään siitä, tuleeko auto valmistukseen vai ei.