Oikeastaan i4 ei ole ainoa BMW:ltä tuleva sähkömoottorinen uutuus, vaan samoihin aikoihin viimeistään vuonna 2020 esitellään iX3. Kuten mallimerkinnästä voi päätellä, jälkimmäinen on sähkömoottorinen X3-malli. Kaksikon lisäksi tulossa on sähkömoottorinen Mini, josta siitäkin nähtiin koemalli viime syksynä Frankfurtin autonäyttelyssä.

Geneven autonäyttelyssä BMW:n pääjohtaja Harald Krüger kertoi, että yhtiön valmistamien autojen keskimääräiset hiilidioksidipäästöt ovat pudonneet 42 prosenttia vuodesta 1995. Viime vuonna ne olivat 122 g/km, mistä on vielä pitkä matka vuoden 2020 jälkeen vaadittavaan 95 g/km. Siihen on kuitenkin tarkoitus päästä uusilla sähköautoilla, kuten i4:llä. Vuonna 2025 BMW-konserni valmistaa 25 sähköistettyä mallia.

Viime syksynä Frankfurtin autonäyttelyssä nähdyn BMW i Vision Dynamicsin toimintamatkaksi luvattiin peräti kuusisataa kilometriä. Myös suorituskyky oli hyvällä tasolla, sillä kiihdytys nollasta sataan vie aikaa neljä sekuntia ja huippunopeus on rajoitettu 200 km/h.