Syyskuinen IAA eli Frankfurtin autonäyttely on varsinkin saksalaisen autoteollisuuden mahtipontinen esitys. Dieselskandaaleissa ryvettyneet autonvalmistajat haluavat kääntää ostajien katseet aivan toisenlaisiin asioihin. BMW:n hallista löytyy niin uusi X2-katumaasturi kuin muutaman pykälän kookkaampi X7.

BMW on antanut julkistaa uuden X2:n kuvia, jotka nähtiin ensin Highsnobiety-blogissa, joka keskittyy lifestyle-uutuuksiin. Ehkä baijerilaismerkin asemointi kertoo siitä, millaisia asiakkaita se uutuudellaan tavoittelee. Selkeä viesti tulee myös siitä, että kaikki kuvat on otettu kaupunkiympäristössä, ”urbaaniviidakossa”.

Auton piiloväritys on mielenkiintoinen, sillä tähän saakka maastoväritys on ollut yleensä mustavalkoinen. Nyt mukaan on otettu värejä, jotka tekevät auton muodot itse asiassa vaikeammin havaittaviksi.

Kuvista voidaan nähdä sen verran, että X2:n keula on varsin aggressiivinen ja takapää on pystyperän sijaan enemmän viisto. Muotoilu noudattelee pitkään odotettuja linjoja ja tekniikan uutuus jakaa X1:n kanssa. Toisin sanoen halvimmissa malleissa on etuveto ja nelivedon eli BMW:n kielellä xDriven saa lisähintaan.