Vuoden 2019 alussa tulee kuluneeksi viisitoista vuotta siitä, kun Cadillac toi markkinoille erityisen suorituskykyiset mallinsa eli V-sarjan. Ensimmäinen niistä oli alkuperäinen vuonna 2004 esitelty CTS-V Sedan. Ympyrä tavallaan sulkeutuu, kun tuon mallin myynti päättyy erikoismallin myötä ja samalla on aika jättää hyvästit ATS-V Coupélle.

Kummastakin tulee myyntiin vielä erikoismalli, joka on nimetty Pedestal Editioniksi. Suoraa käännöstä tuolle ei oikein ole, mutta lähinnä se tarkoittaa jalustalle nostettua, kunnioitettua.

Molemmat autot näyttävät komeilta niihin suunnitellussa erikoisvärissä, johon on liitetty paljon tummaa kromia, hiilikuituisten muotoiluosien paketti, tummat vanteet ja punaiset jarrusatulat.

Sisällä on Recaron kuppi-istuimet, jotka on verhoiltu pääosin mustalla nahalla ja niissä on pronssinväriset ompeleet. Myös ohjaamo on koristeltu hiilikuituosin. Vakiovarusteisiin kuuluvat Performance Data Recorder, jolla voi tallentaa ratakierrokset ja CTS-V:ssä on peruutuskamera.

Pedestal-malleja tulee myyntiin vain kolmesataa kappaletta, jotka myydään Kanadassa, Lähi-Idässä ja Yhdysvalloissa. Vuosimallin 2019 Cadillac ATS-V Coupé Pedestal Editionin hinnat alkavat 77 090 dollarista ja CTS-V:n 102 590 dollarista.

Vaikka näiden mallien tuotanto päättyy, se ei tarkoita Cadillacin V-mallien tarinan loppua. Cadillac kehittää täyttä vauhtia CT6-V-mallia.