Neljä vuotta sitten Infinitiltä Cadillacin johtoon siirtynyt Johan de Nysschen ilmoitti yllättäen, että yhtiö jättää kuvaannollisesti General Motorsin taakseen ja siirtää pääkonttorinsa Detroitista New Yorkin kaupunkiin. Kukaan muu kuin de Nysschen itse ei ymmärtänyt päätöksen järkevyyttä.

Nyt kun Cadillacin pääjohtaja on vaihtunut, Cadillac palaa takaisin juurilleen. Näin siitäkin huolimatta, että vielä muutama kuukausi sitten yhtiön tiedottaja ilmoitti heidän pysyvän sataprosenttisen varmasti New Yorkissa.

Päätös pääkonttorin paikasta on osa suurempaa kokonaisuutta, jolla tuetaan Cadillacin tulevaisuutta. Kuviossa ovat seuraavina vuosina tulevat uudet mallit, joiden joukossa ovat CT3, CT4, CT5, XT6 ja Escalade. Muuton myötä Cadillacin johto ja markkinointi on lähempänä yhtiön muita toimintoja, kuten muotoilu, tuotekehitys, ostot ja tuotanto.

Cadillacin pääkonttorin uusi paikka on Warrenissa, Michiganissa, jossa yhtiöllä on tekninen keskus ja vaihteistotehdas. Muutosta huolimatta toimintaa jatketaan myös New Yorkin Cadillac Housessa jollain tavalla. Tällä hetkellä siellä työskentelee vähän yli sata työntekijää, eikä vielä tiedetä, ovatko he kaikki valmiit jättämään New Yorkin taakseen.

Neljä vuotta sitten de Nysschen perusteli muuttoa New Yorkiin sanomalla, että uusi pääkonttori Sohossa vie Cadillacin sivistyneen elämän pariin. Sillä tavoin tiimi olisi lähempänä ylellisyystuotteita haluavia asiakkaita ja voisi paremmin ymmärtää kohderyhmäänsä.

Cadillac ei ole ainoa automerkki, joka on ryöminyt takaisin Motor Cityyn. Aikanaan, kun Lincoln oli osa Ford-konsernin Premier Automotive Groupia (yhdessä Aston Martinin, Jaguarin, Land Roverin, Mercuryn ja Volvon kanssa), pääkonttori oli Lontoossa ja Pohjois-Amerikan keskus Irvinessa, Kaliforniassa.