Cadillac on vahvistanut, että se laajentaa mallistonsa moninkertaiseksi nykyiseen verrattuna.

Nyt tiedetään, että Cadillac aikoo jatkaa nykyisellä kahden kirjaimen ja numeron mallimerkintätyylillään. Näin voi päätellä siitä, että Cadillac on rekisteröinyt Yhdysvaltojen patentti- ja tuotemerkkitoimistossa itselleen pitkät sarjat erilaisia yhdistelmiä.

Tai tarkemmin ottaen yhdistelmät eivät ole mitenkään yllättäviä. Cadillac on hiljalleen siirtynyt yhdistelmiin, joissa on kirjaimet CT henkilöautoille ja XT katumaastureille. Kirjaimien perään liitetään numero, joka kertoo auton paikan mallistossa.

Nykyisin henkilöautoissa on käytössä CT6. Nyt Cadillac rekisteröi käyttöönsä Seuraavat: CT2, CT3, CT4, CT5, CT7 ja CT8. Niistä CTS:n korvaava CT5 esitellään aivan lähiaikoina ja se tulee myyntiin vuonna 2019 vuosimallina 2020. Tuotannosta poistuneen ATS:n korvaava CT4 on sekin kehitteillä ja sen vuoro on vuotta myöhemmin.

Katumaasturimalleja on tulossa niin ikään, sillä nyt Cadillac rekisteröi XT2, XT3, XT6, XT7 ja XT8 -mallimerkinnät. Myynnissä ovat tällä hetkellä SRX:n korvannut XT5 ja keväällä New Yorkin autonäyttelyssä esitelty XT4.

Katumaasturi-innostuksen myötä ainakin kookkaampi XT6 on hyvin todennäköinen ja toisaalta uusia asiakkaita merkin pariin voidaan etsiä kompaktimmalla vaihtoehdolla.