Chevrolet on aloittanut uuden Bolt-mallin myynnin. Uuden version nimi on Bolt Incomplete, ja tuota lisänimeä on käytetty lähinnä alustoista, jotka ovat menneet ulkopuolisen korirakentajan kautta asiakkaille. Uusi Bolt Incomplete on helpompi tapaus, sillä siitä on vain poistettu takaistuin, jotta se sopisi paremmin tavarankuljetukseen.

Vain yritysmyynnissä oleva Bolt Incomplete on yllättäen henkilöautoa kalliimpi, sillä Rear Seat Delete Package on 350 dollarin hintainen lisävaruste. Autot valmistetaan General Motorsin Orion-tehtaalla Michiganissa, mistä ne kuljetetaan Knapheideen muutostöitä varten ja sieltä takaisin Orioniin asiakkaille toimitettavaksi.

Bolt Incompletesta ei poisteta vain takapenkkiä, vaan samalla lähtevät kaikki turvatyynyt kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyä lukuun ottamatta ja myös lattiamatot poistetaan. Tavalliseen Boltiin saatavien lisävarustepakettien perään on turha kysellä, ja 17-tuumaisten kevytmetallivanteiden tilalla on 16-tuumaiset teräsvanteet.

Chevrolet ei ole vielä ilmoittanut Bolt Incompleten hintaa, mutta sille on varmasti oma ympäristön huomioon ottava asiakaskuntansa. Eikä autolla ole toistaiseksi lainkaan kilpailijoita omassa sarjassaan, mikä sekin on kilpailuvaltti. Yksityisasiakkaille autoa ei ainakaan toistaiseksi myydä, vaan tilaajan pitää olla yritys tai kunnallinen taho.