General Motors on päättänyt vallata Chevroletille suuremman osuuden Euroopan automarkkinoista.

Harvalla autonvalmistajalla (ranskalaisia lukuun ottamatta) on syyskuun lopulla ovensa avaavassa Pariisin autonäyttelyssä yhtä paljon uutuuksia kuin Chevroletilla.

Merkitttävin uutuus on ensi helmikuussa Suomeen saapuva tila-auto Orlando, joka esiintyi Pariisissa kaksi vuotta sitten konseptiautona. Seitsemänpaikkaiseen Orlandoon saa joko 1,8-litraisen bensiinimoottorin tai kaksilitraisen dieselin, josta on kaksi eritehoista versiota.

Uutuudet eivät lopu tähän, vaan niin ikään konseptiautona nähdystä uudesta Aveosta on nyt vuorossa tuotantomalli. Lisäksi näytteillä ovat viistoperäinen Cruze, joka tulee Suomeen ensi kesänä ja uudistunut Captiva. Viime mainitun tärkein parannus on ulkonäön lisäksi uusi dieselmoottori ja nykyaikaisempi automaattivaihteisto.

Neljän uutuuden lisäksi Chevrolet panostaa vahvasti Yhdysvalloissa valmistettaviin malleihin, joista Corvette palaa Eurooppaan nyt Chevrolet-merkkisenä. Uusi tulokas on Camaro, josta tulee vuonna 2011 umpinaisen mallin rinnalle myös avokorinen malli.