Australialainen General Motorsiin kuuluva Holden alkaa toimittaa autoja Pohjois-Amerikkaan, jotka myydään Chevroleteina.

Australialainen Drive-lehti kutsuu Holdenin huonoimmin säilyneeksi salaisuudeksi sitä, että tarkoituksena on toimittaa vuodesta 2013 alkaen tuhansia Commodoreja Pohjois-Amerikkaan. Ne myydään Chevrolet SS Performance sedaneina. Mikäli autot aikanaan näyttävät tutuilta siihen on hyvä syy, sillä tämän mallin edeltäjää ehdittiin myydä vähän aikaa nimellä Pontiac G8.

General Motorskaan ei ole ollut asian kanssa täysin vaitonainen, sillä ensi vuonna NASCAR-sarjaa kiertävän auton kuvia on jo nähty, ja sen perustana on ensi vuoden Chevrolet SS. Uusi malli on takavetoinen VF-sarjan Commodore, jota kevennetään alumiinisella konepellillä ja ulkonäköä muutetaan sulavammaksi pienemmillä pyöränaukoilla.

Uuden mallin nimi on yksinkertaisesti Chevrolet SS, ja sitä myydään rajoitettu määrä. NASCAR-sarjassa kilpailu aloitetaan Daytona 500 -kilpailusta. Chevroletin virallisen tiedon mukaan SS on myymälöissä vuoden 2014 alussa, joten se nähtäneen ensi tammikuussa Detroitissa. Saman auton toista versiota myydään Chevrolet Caprice Police Patrol Vehiclena, mutta se ei ole siviilien saatavissa.