Thaimassa valmistettava Chevrolet Colorado on laajentanut reviiriään Australiaan, missä se myydään Holden-merkkisenä.

Chevrolet kehitti uuden Coloradon todelliseksi maailmanautoksi. Sen tuotanto ja myynti on jo käynnistynyt Thaimaassa, mistä käsin sitä viedään ympäri maailmaa. Eurooppaankin tulossa olevasta mallista saadaan jatkuvasti enemmän tietoa, ja Australiassa myytävä Holden Colorado vastannee pitkälti eurooppalaista versiota.

Moottorit ovat aiemmin ilmoitettuun tapaan täysin uudet 2,5- ja 2,8-litrainen turbodiesel, joiden tehot ovat 110 ja 130 kW. Pienempi moottori myydään viisivaihteisen käsivalintaisen vaihteiston kera, kun taas suuremman kanssa on ainakin Australiassa vakiona kuusivaihteinen automaatti. Perään saa kytkeä kohtalaisen kookkaan perävaunun, sillä 2,5-litraiseen sallitaan 3 000 kilon vetopaino ja suuremman moottorin kanssa vielä 500 kiloa enemmän.

Etelä-Amerikassa Coloradon nimeksi tulee Chevrolet S10, mutta se ei ulkonäöltään juurikaan poikkea muualla maailmassa myytävistä. Sitä vastoin tekniikka ja varustelu viimeistellään markkinoiden vaatimusten mukaisiksi. Erona on muun muassa 2,4-litrainen Flex-moottori, joka toimii bensiinillä ja etanolilla sekä kaikilla niiden seoksilla.

Yhteistä eri maanosissa myytävälle uudelle Chevrolet avolavalle on tyypilliseen pick-upien tyyliin kolme korivaihtoehtoa. Lyhimmän ohjaamon kanssa saa pisimmän lavan ja neliovisen ohjaamon myötä tavaran kuljetusmahdollisuudet ovat pienimmillään. Varusteita on saatavissa runsaasti navigaattoria, peruutustutkaa ja nahkaverhoilua myöten.