Vuosimallin 2013 myötä Citroën C5:n ulkonäkö muuttuu vähän ja siihen tulee uutta tekniikkaa.

Uuden vuosikerran ulkoiset muutokset ovat niin vähäiset, että niitä on vaikea huomata. Citroënin merkki on muuttunut jäähdyttäjän säleikössä vähän pyöreäreunaisemmaksi, autoon on tullut saataville uusia vanteita ja värivalikoimaan on lisätty Guaranjan ruskea vaihtoehto.

Sisällä C5 Exclusiveen on saatavilla osittainen nahkaverhoilu ja Techno Pack. Se pitää sisällään eMyWay navigoinnin, mahdollisuuden yhdistää omia laitteita autoon ja Bluetoothin. Farmarissa järjestelmään on lisätty vielä peruutuskamera. Hivenen uudistuneet C5:t tulevat Suomeen loppusyksystä.

Pienemmässä C3:ssa ja DS3:ssa moottorivalikoimaa vaihtuu syksyllä, kun Peugeot 208:ssa esitelty kolmisylinterinen 1,2-litrainen VTI korvaa 55 kW:n tehoisen 1,4-litraisen moottorin. Kun mukana on vielä sammutusautomaatti, on kulutus vain 4,5 l/100 km ja CO2-päästöt 104 g/km. Toisin sanoen arvot ovat samat kuin Peugeotissa.

Vuonna 2014 on tulossa sama 1,2-litrainen moottori ahdettuna versiona, jolloin sen nimi on 1,2 THP. Tulevan moottorin tehoa tai muita arvoja ei ole vielä ilmoitettu, mutta tehon arvioidaan asettuvan 85 kW:n kieppeille. Tuon moottorin myötä vapaasti hengittävät 1,6-litraiset moottorit (81-85 kW) jäänevät historiaan.

Uudella moottorilla varustetut pienemmät Citroënit esitellään Pariisin autonäyttelyssä.