Geneven uutuustulvassa ovat mukana myös Mitsubishi ASX:stä kehitetyt Citroën C4 Aircross ja Peugeot 4008.

Ranskalaisvalmistajat ovat saaneet omiin versioihinsa aimo annoksen omaa merkkinäköään, joten uutuuksia on helppo myydä muiden mallien rinnalla Citroën- ja Peugeot-myymälöissä.

Lähtökohtana on esikuvan mukaan 2,67 metriä pitkä akseliväli. Korin mitat ovat 4008-mallissa: pituus 4,34 metriä, leveys 1,8 metriä ja korkeus 1,63 metriä. Tavaraa mahtuu mukaan 416 litraa ja jos varapyörän vaihtaa paikkauspakkaukseen kasvaa tila 442 litran kokoiseksi.

Bensiinimoottoriksi tarjotaan 1,6-litrainen (85 kW) ja 2,0-litrainen (110 kW). Molempien kanssa on vakiona viisivaihteinen käsivalintainen vaihteisto ja suuremman moottorin kanssa saa myös portaattomasti toimivan CVT-vaihteiston.

Dieselvaihtoehdoista pienempi on saman kokoinen ja tehoinen kuin bensiinimoottori, mutta vääntöä on 270 Nm eli reilut 100 Nm enemmän. Suurempi 1,8-litrainen HDi kehittää 110 kW ja 300 Nm. Eteenpäin vieviä vaihteita on yksi enemmän kuin bensiinimoottorien kanssa eli kuusi.

Pienemmän bensiinimoottorin kanssa saa vain etuvedon, mutta kaikkien muiden kanssa on vaihtoehtona neliveto. Euroopassa Peugeotin myynti alkaa toukokuussa, mutta Suomeen tulo on vielä epävarmaa. Sitä vastoin Citroënin C4 Aircross on tulossa meille ensi syksynä.