Denon AVR-1513

Perusmalli Denon AVR-1513 maksaa alle 350 euroa, se on muotoiltu valmistajansa uuden linjan mukaan selkeän minimalistiseksi. Alle 550 euron hintaisen AVR-1713:n herkkuja ovat kattavat verkko-ominaisuudet ja Audyssey MultEQ XT -säätötekniikka.

Molemmat uudet vahvistimet ovat viisikanavaisia ja ne on rakennettu erilliskomponenteista. Tehoksi luvataan 110 ja 120 wattia kanavaa kohti. Vahvistimien neljästä tai viidestä hdmi-tulosta yksi sijaitsee etulevyssä. Elokuvien äänelle on Dolby true hd ja dts hd master audio -dekooderit.

Uudistettua käyttöliittymää, näyttöä ja kuvaruutunäyttöä kehutaan selkeiksi. Tehonkulutus valmiustilassa on nyt entistäkin pienempi, ja lisäksi vahvistimet osaavat katkaista virran automaattisesti, kun äänisignaalia ei vastaanoteta tiettyyn aikaan.

Denon AVR-1713:n verkko-ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa nettiradiot, dlna 1.5, valokuvien katselu Flickr-palvelusta sekä Applen AirPlay-tuki, joka mahdollistaa musiikin kuuntelun iPad, iPhone tai iPod Touch -soittimesta sekä tietokoneesta.

Vahvistinten toimitukset alkavat toukokuussa. Lisätietoja saa valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

Denon AVR-1713

Denon AVR-1713 takaa