* FISKER Karmoille uutta elämää Chevrolet Corvetten moottorin avustamana tarjoava VL Automotive esitteli koemallina Destino Convertible -avoversion. Kori on jo aikanaan nähty Fiskerin Sunset-nimisenä koemallina, mutta sisustus on laitettu uuteen uskoon.

* YKSILÖLLISEMPÄÄ muskeliautoa kaipaavat voivat ottaa yhteyttä Equus Automotiveen, jonka BASS770 yhdistää Mustang Fastbackiin viittaavat retromuodot nykytekniikkaan. Corvetten ahdettu 6,2 litran V8 tuottaa 640 hv (471 kW) ja kiidättää alumiinirakenteista 4,9-metristä autoa parhaimmillaan 320 km/h!

* USA:N myydyin auto uudistuu radikaalisti. Ford F-150:n kori on nyt alumiinia. Moottorivalikoimaan liittyy 2,7-litrainen EcoBoost.

* FORD Mustang pääsi Detroitissa ensi kertaa suuren yleisön eteen.

* GMC Canyon on teknisesti sama auto kuin syksyllä esitelty Chevrolet Colorado eli amerikkalaisittain keskikokoinen (5,3 m) avolava.

* UUSITTU Hyundai Genesis on merkin ensimmäinen sedanmalli, jonka saa myös nelivetoisena. Uusi keulan ilme tulee jatkossa löytymään muistakin Hyundai-malleista. Loppuvuodesta Genesis tulee myös joillekin eurooppalaismarkkinoille.

* MYÖS Infiniti kaavailee urheilullisempia malleja, mihin yleisöä valmistelee uudesta Q50:stä tehty Eau rouge -koemalli.

* MOPAR-PALIKOILLA saa uudesta Jeep Cherokeesta muokattua varsin miehekkään näköisen.

* KIA GT4 Stinger on Kian Kalifornian-muotoilustudion aikaansaannos. Kyseessä on peräti 232-kilowattinen ja takavetoinen 2+2-paikkainen koemalli, jolla saattaa olla ohut yhteys tulevaisuuden Kia-urheiluautoon.