* LEXUS RC F liikkuu toistaiseksi tehokkaimman Lexus-V8:n voimin. Viisilitrainen vapaastihengittävä moottori tuottaa yli 330 kW.

* LINCOLN MKC pitää sisällään Ford Escapen eli meikäläisittäin Kugan perusrakenteen.

* LINGENFELTER on GM:n tuotteisiin keskittynyt indianalainen viritysfirma, jolta saa vaikkapa 700-hevosvoimaisen Camaron. Kuvan vuoden 1967 Corvettea muistuttava auto on tehty Corvette C6:sta vaihtamalla koripaneeleja. Moottorina on 660-hevosvoimaiseksi (485 kW) muokattu LS7.

* DETROITIN tärkein eurooppalaisuutuus oli ehdottomasti Mercedeksen täysin uusi C-sarja.

* KEVÄÄLLÄ myyntiin tulevasta Mercedes-Benz GLA:sta esiteltiin jo AMG-versio. Tekniikka nelivetoineen vastaa A 45 AMG:tä.

* MERCEDEKSEN S-sarja ei olisi täydellinen ilman V12-moottorilla varustettua S 600 -versiota. Kuusilitrainen moottori tuottaa kahden ahtimen avustamana 390 kW ja 830 Nm.

* VIIME syksynä esitelty uusi Mini saa odotetusti John Cooper Works -version. Se oli vielä virallisesti koemalli, mutta tuotantovalmius näyttää ilmeiseltä.

* NISSANIN koemalli enteilee vuoden 2015 jälkipuoliskolla esiteltävää Maximan seuraajaa ja merkin lähivuosien muotoilun suuntaa.

* TARGA täydentää Porsche 911 -mallistoa. Leveä keskipilari muistuttaa ensimmäisestä 911 Targasta. Mallin saa pelkästään nelivetoisena.

* SUBARU WRX:n STI-versiossa on 224 kilowattia ja aktiivisella voimanjaolla varustettu neliveto.

* TOYOTA FT-1 on onnistuneen näköinen urheiluauton koemalli, jonka virallinen tarkoitus on esitellä Toyotan tulevaisuuden muotoilufilosofiaa. Moni toivoo FT-1:n enteilevän Supran seuraajaa.

* VOLVO XC90 esitellään ensi syksynä. Muotoja voi arvailla tämän Concept XC Coupén perusteella.

* VOLKSWAGEN Beetle Dune on tulossa pian tuotantoon. Ilmettä on kohennettu korotetulla jousituksella, 19 tuuman pyörillä ja muovilevikkeillä. Auto on kuitenkin vain etuvetoinen. Moottorina on 2,0 TSI teholtaan 155 kW.

* VOLKSWAGEN on tehnyt USA:n Passatista BlueMotion-version, joka vielä oli paikalla koemallina. Taloudellisuus syntyy Euroopasta tutulla tekniikalla eli nyt Polo GT:ssä ja Golfissa käytetyllä 1,4 TSI ACT -moottorilla ja vapaakytkimellä täydennetyllä DSG-vaihteistolla.