Vaikka BMW on saksalainen autonvalmistaja, on sen tallissa paljon brittimerkkejä.

Ja nyt puhutaan siis autoista, sillä kaksipyöräiset Triumphit voivat hyvin ja BMW keskittyy moottoripyörissä visusti omaan merkkiinsä. Mutta muutama vuosi ennen kuin BMW hankki omistukseensa Rolls-Roycen, se osti itselleen koko Rover Groupin. Tuosta paketista BMW on myynyt muun muassa MG:n, mutta pitänyt Minin lisäksi monta historiasta tuttua automerkkiä. Sellaisia ovat muun muassa mielenkiintoisen tarinan omaavat Riley ja Triumph.

Aina silloin tällöin huhutaan, että BMW herättää Triumphin eloon, mutta toistaiseksi ei ole nähty mitään konkreettista. Yhtiön sisällä on esitetty ehdotuksia, että BMW Z4:stä tehtäisiin halvempi vaihtoehto, joka myytäisiin Triumphina. Myös uutta Mini Roadsteria ehdotettiin Triumphiksi, mutta Mini-kauppiaat eivät olleet moisesta vaihtoehdosta kovin innostuneita.

Brittein saarilla BMW on nyt kuitenkin hakenut Triumph-nimelle uuden patentin, joka ulottuu autoja laajemmalle. Sen myötä yhtiö voi myydä Triumph-merkin alla kaikkea kelloista ja laukuista joulukuusen koristeisiin. Ei ole tiedossa, tulevatko Triumph-autot kauppoihin, mutta mikään sen merkkinen kauppatavara ei varmaankaan ilahduta moottoripyörävalmistajaa, joka on saanut pitää Triumph-nimen pitkään yksinoikeutenaan.