Mercedes-Benziltä on tulossa laaja valikoima uusia malleja vuonna 2019.

Jo tähän mennessä esitellyistä uutuuksista ensi vuoden puolella ovat tulossa myyntiin neljännen sukupolven GLE (laskussa ovat mukana kaksi ML-sukupolvea), B-sarja, A-sarjan Sedan sekä EQ-sähköauto. Myös hybridivalikoima monipuolistuu useilla malleilla, joita on päästy jo koeajamaan.

Joku tai jotkut Mercedes-Benzin uusista tai uudistuneista malleista voivat astua valokeilaan vielä marraskuun lopulla Los Angelesin autonäyttelyssä. Tähän viittaa ainakin se, että saksalaisvalmistaja on vetäytynyt Audin ja BMW:n tapaan pois tammikuisesta Detroitin autonäyttelystä.

Ehkä paras ehdokas Los Angelesissa esiteltäväksi on kolmannen sukupolven GLS. Kolmerivinen kookas katumaasturi esitellään vahvistamattomien tietojen mukaan myös erittäin ylellisenä Mercedes-Maybachina. Viime mainittu on tarkoitettu kilpailemaan Bentley Bentaygan ja Rolls-Royce Cullinanin kanssa.

Mercedes-Benzin kompakti etuvetoinen sarja kasvaa uudella CLA:lla, joka saa rinnalleen jatkossakin CLA Shooting Braken. Jälkimmäisen arveltiin poistuvan mallistosta, mutta Mercedes-Benzin tuotekuvan perusteella myös farmarimalli jatkaa tuotannossa. Odotettavissa on myös GLB, joka on maasturimainen vaihtoehto etuvetomalleille.

Täysin uusien mallien lisäksi vuorossa on GLC:n ja GLC Coupén päivitys. Myös E-sarjaan on tulossa uudistuksia lähinnä ulkonäköön ja samalla mallisarjaan lisätään hybridivaihtoehtoja. Myös kookas pakettiautomainen tila-auto V-sarja uudistuu ja A-sarjan huipulle esitellään Mercedes-AMG A 45 4Matic.