Maasturimarkkinoillemme palanneesta Pajerosta on tullut myyntiin Premium Edition, jonka mallinimi kertoo sen varustelusta.

Tauon jälkeen takaisin Suomeen tulleen Mitsubishi Pajeron kysyntä ylitti maahantuojan odotukset, minkä takia Delta Motor on hankkinut maahamme lisäerän autoja. Emme tiedä, mistä ne ovat tulleet, mutta tänne saaduissa autoissa on runsaasti niin mukavuutta lisääviä kuin kuljettajan työtä helpottavia varusteita.

Premium Edition maksaa 69 995 euroa eli noin 11 000 euroa enemmän kuin tähän mennessä myynnissä ollut Invite. Lisärahalla saa nahkaverhoilun sähkösäätöisillä etuistuimilla, ksenonlähivalot, sumuvalot, takailmastoinnin, peruutuskameran, puhelimen kädet vapaana toiminnon ja Rockford Fosgaten suunnittelemat stereot kuuden CD-levyn vaihtajalla.

Tekniikka on tuttua eli keulalla on 147 kW kehittävä 3,2-litrainen turbodiesel ja voima välittyy pyörille viisivaihteisen automaattivaihteiston kautta. Kaupan päälle erikoiserässä on 200 kilolla kasvanut jarrullinen perävaunupaino (3 500 kiloa).