Monet ihmiset ovat sitä mieltä, että suihkussa käyminen tuntuu vähän niin kuin sateessa olemiselta, mutta yhdysvaltalaisen Kohlerin esittelemä uusi suihkupää yrittää viedä ajatuksen askeleen pidemmälle.

Muun muassa Gizmodon esittelemä suihkupää turvautuu yllättävän monenlaisiin temppuihin saadakseen suihkun tuntumaan enemmän sateessa olemiselta.

Real Rain -suihkupäässä on 775 suutinta, jotka pystyvät yhtiön mukaan säätämään sitä, millaisia pisaroita niistä tulee ja kuinka nopeasti ne putoavat. Vesi ei tule suoraan suihkupään läpi, vaan sateen tuntua lisätään jonkinlaisella ”vesivarastolla” suihkun yhteydessä.

Kohler kehuu, että sen suihkussa on myös ”vedenpaisumus”-toiminto, joka vapauttaa vesivaraston ja saa sateen tuntumaan oikealta myrskyltä. (Perinteisissä hieman halvemmissa suihkussa saman efektin tosin saa laittamalla veden tuloa kovemmalle. Mutta se ei ole sama asia?)

Lisäksi suihkussa on 6 tuuman eli noin 15 sentin ”kuiva alue”, jos ei halua jostain syystä kastella kasvojaan, Kohler kehuu. Yhtiö sanoo tutkineensa suihkuaan varten kesäsateiden koostumusta, kuten muun muassa pisaroiden kokoa ja niiden putoamiskulmaa.

Kohler ei kerro härpäkkeensä hintaa, mutta Gizmodo ennustaa sen liikkuvan reilusti 1000 dollarin yläpuolella.