Hover Camera Passport on nimensä mukaisesti ilmassa leijuva, suunnilleen kirjan kokoinen kamera. Laite luokiteltaneen quadrokopteriksi, sillä se pysyy ilmassa neljän propellin avulla.

Lentoajaksi on ilmoitettu noin kymmenen minuuttia ja maksimilentokorkeudeksi 20 metriä. Valmistajan mukaan akku latautuu täyteen noin neljässäkymmenessä minuutissa.

Kamerassa on 28 mm linssi ja 13 megapikselin kenno. Sillä pystyy taltioimaan 4k-tasoista videokuvaa 30 kuvan sekuntinopeudella. Kuvat (jpeg) ja videot (mp4) taltioituvat laitteen 32 gigatavun muistikortille.

Hover Camera kykenee autonomiseen lentämiseen, mutta sitä voi ohjailla myös puhelinapplikaatiolla. Kuvien ottamisen jälkeen laitteen voi napata kiinni suoraan ilmasta.

Uutena ominaisuutena käyttäjät voivat nyt rekisteröidä kasvonsa kameran muistiin käyttäen puhelinsovellusta. Tämän jälkeen kamera etsii aina ympäristöstään rekisteröidyt kasvot ja omistajansa löydettyään jää seuraamaan tätä. Kuvien ottaminen onnistuu nostamalla käden ilmaan, joten puhelinta ei välttämättä tarvitse rekisteröinnin jälkeen käyttää kameran kaverina ollenkaan.

Hover Camera Passportin jälleenmyyntihinta on 599 dollaria.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilla.