Fiat esitteli S-Design-vaihtoehdon ensimmäisenä 500X-malliin. Se sai niin suuren suosion, että samaa kaavaa käytetään nyt myös Tipossa. Uusi S-Design on saatavissa sekä viisioviseen että farmari-Tipoon. Samalla mallisarjaan tuotiin uusi ulkoväri, pianomusta viimeistely sisustukseen ja uudet 18-tuumaiset vanteet.

Varustepuolella sananmukaisesti näkyvin parannus on se, että Tipoon saa nyt kaksoisksenonit. Valmistajan mukaan ne lisäävät valotehoa kolmanneksella vakiovaloihin verrattuna.

Matkustamossa on istuinverhoilu on kankaan ja nahan yhdistelmä ja samaa materiaalia käytetään muuallakin sisustuksessa. Tietoviihdejärjestelmän 7-tuumainen kosketusnäyttö on vakiovaruste ja siihen voi liittää älypuhelimet.

Uuden Fiat Tipo S-Designin voi tilata 1,4-litraisella 88 kilowattia kehittävällä bensiiniturbolla tai samantehoisella turbodieselillä varustettuna. Dieselmoottorin yhteyteen voi valita käsivalintaisen tai kaksoiskytkinvaihteiston.

Uuden mallin tulosta Suomeen ei ole tietoa, mutta Tipon myynti on sujunut meillä niin kankeasti, että S-Designia tullaan tuskin näkemään meillä.