Fiatin uutuus esitellään Pekingin autonäyttelyssä, mutta myöhemmin sen evoluutio voi tulla myyntiin myös Euroopassa.

Fiat esittelee pitkästä aikaa uuden mallin keskiluokkaan. Uuden Viaggion italiankielinen nimi tarkoittaa matkaa ja Kiinassa auto myydään Fei Xiang -nimisenä, mikä puolestaan merkitsee lentämistä. Viaggio on Fiatin uusi maailmanauto, joka lähtee kilpailemaan vakavissaan alemmassa keskiluokassa.

Uuden Fiat-Chryslerin synergiaetuja käyttäen Viaggio on hyvin pitkälti sama auto kuin Yhdysvalloissa myytävä Dodge Dart. Toisin sanoen perusrakenne on lainattu Italiasta Alfa Romeo Giuliettasta. Akseliväli on Viaggiossa venytetty 2,71 metriin ja kori on 4,68 metrin pituinen ja 1,85 metrin levyinen.

Kiinassa uusi Fiat Viaggio on luokkansa ainoa auto, johon on saatavissa ainoastaan ahdettuja moottoreita. Fiatin 1,4-litrainen MultiAir-moottori on tarjolla joko 88 tai 110 kW tehoisena. Vaihteistoksi voi valita viisivaihteisen käsivalintaisen tai kaksoiskytkinvaihteiston (DCT), jonka Fiat Powertrain on kehittänyt.

Kiinassa Viaggio valmistetaan GAC-Fiatin tehtaalla Changshassa, Hunanin provinssissa. Ensimmäiset autot valmistuvat heinäkuussa ja myynti käynnistyy vuoden kolmannella kolmanneksella. Uuden Viaggion pohjalta kehitetään Eurooppaan seuraajaa Bravolle, mutta sen aikataulu on vielä avoin.