Alun perin Fordin piti valmistaa tuhat kolmannen sukupolven GT-mallia vuoden 2020 loppuun mennessä. Kaikki ei kuitenkaan aina tapahdu aivan suunnitelmien mukaan, kuten kävi tässäkin tapauksessa. Kanadalainen alihankkija Multimatic jäi nimittäin jo heti alkuun vuonna 2017 reippaasti jälkeen 250 auton vuosivauhdista, kun niitä valmistui vain 138 kappaletta.

Ford ei kuitenkaan kerro tuotantopulmia syynä valmistuksen jatkamiseen, vaan vetoaa valtavaan kysyntään. Sekin toki pitää paikkansa, sillä suunnitellulle tuhannelle autolle olisi ollut kuusinkertainen määrä ottajia. Ford avaa tilauskirjat 8. marraskuuta kuukauden ajaksi, sillä se on nostanut valmistuksen kokonaismäärän tuhannesta 1 350 autoon.

Sellaisten asiakkaiden, joilta GT:n saanti on evätty, on nyt vahvistettava olevansa edelleen kiinnostunut,jolloin he voivat muuttaa anomustaan parantaakseen mahdollisuuksiaan auton saamiseen. Ford Performancen johtaja Hermann Salenbauch toteaa, että GT pysyy tuotantomäärän kasvusta huolimatta edelleen harvinaisuutena, mutta nyt vähän useammalla on mahdollisuus saada omansa.

Mahdollisten ostajien on kerrottava kiinnostuksestaan FordGT.com-sivustolla. Pienelle määrälle onnekkaita varmistetaan tuotantopaikka kalenterivuosien 2020–2022 aikana. Multimatic jatkaa toisin sanoen GT:n tuotantoa vielä vuosien 2021 ja 2022 ajan.