Troller on brasilialainen pieni maastureihin erikoistunut autonvalmistaja, jonka uutta mallia aletaan myydä nimellä Ford Troller T4.

Muualla maailmassa lähes tuntematonta Trolleria valmistava Troller Veiculos Especiais perustettiin 1995 ja 3,0-litraisella turbodieselillä varustettua mallia on tehty vuodesta 1999 alkaen. Auto on Etelä-Amerikassa varsin suosittu, sillä neljän miljoonan kappaleen rajapyykki ylitettiin vuonna 2010. Fordin omistukseen yhtiö siirtyi seitsemän vuotta sitten.

Vuosimallin 2014 auton muotoihin on tullut ripaus vaikutteita Land Rover Defenderistä, mutta eniten T4 muistuttaa kuitenkin Jeep Wrangleria. Vaikka linjoissa on tuttuja piirteitä, ei Trolleria voi väittää kopioksi, vaan se on aivan omannäköisensä. Yhdysvaltalaiset nimittävät uutta Ford Troller T4:ää uudeksi Ford Broncoksi ja haluaisivat sen mielellään markkinoilleen.

Moottorina on Fordin 5-sylinterinen 3,2-litraiseksi kasvanut turbodiesel ja neljä pyörää saa voimansa kuusivaihteisen käsivalintaisen vaihteiston kautta. Auto on tarkoitettu vaikeisiin olosuhteisiin, sillä moottorin ilmanotto on korkealla ja kallistuksenvaimentimet saa irrotettua pahoissa paikoissa.