Geneva Sound System XXL

Geneva Sound System XXL on puurunkoinen ja pianolakkauksella viimeistelty huonekalu. Mittojensa (120 x 51 x 55 cm) puolesta se soveltuu alustaksi jopa 65-tuumaiselle televisiolle. Television liitetään Geneva XXL:ään hdmi-kaapelilla.

Tv-äänen lisäksi laite toistaa musiikkia langattomasti AirPlay- ja Bluetooth-yhteyden kautta sekä rds-ominaisuuksilla varustetusta radiosta. Kaapin sisällä on säilytystilaa lisälaitteille, kuten ulkoinen tv-vastaanotin, pelikonsoli tai dvd-soitin.

Kuvantoistolaitteiden kytkemiseksi on hdmi-lähtö ja kaksi hdmi-tuloa, joista toinen sisältää tv-äänen paluukanavan (arc). Äänen saa kaiuttimiin optisen ja koaksiaalinen digitaalitulon sekä kahden linjatulon kautta.

Geneva Sound System Model XXL on valmistajan mukaan suunniteltu tuottamaan optimaalinen äänentoisto niin musiikkia kuin elokuviakin varten. Se sisältää kaksi diskanttielementtiä, neljä keskiäänistä ja yhden 8 tuuman subwooferin. Jokaiselle kaiutinelementille on oma kotelo ja digitaalinen päätevahvistin.

Model XXL on kaupoissa joulukuun alussa 2900 euron hintaan. Väriksi voi valita punaisen, mustan tai valkoisen. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta, missä voi samalla tutustua koko Geneva Sound System -mallistoon.

Geneva Sound System XXL avattuna

Geneva Sound System -mallisto