Yhtä varmasti kuin päivät alkavat maaliskuun alussa virkistävästi pidentyä, automaailma kokoontuu Genèveen. On aika yhdellä kertaa esitellä kaikki ne mallit, joita tarjotaan lääkkeeksi Euroopan yli epidemian tavoin leviävään keväiseen autokuumeeseen. Ja vauraassa Sveitsissä kun ollaan, kaikkein arkisimmatkin autot tarjoillaan katsojille ylellisessä ympäristössä.

KANSAINVÄLINEN autoala ei ole muutamaan vuoteen saanut nauttia kovinkaan hyvästä myötätuulesta, ja se näkyy tiettynä varovaisuutena uutuustarjonnassa. Tänä keväänä ostajien ihmeteltäväksi ei tarjota mitään ylitsevuotavaa valikoimaa uusia autoja. Silti joukkoon mahtuu muutama kaupallisestikin erittäin tärkeä tulokas.

Tulevaisuuteen täytyy luottaa, ja kehitystyötä on kaiken aikaa tehtävä. Muuten putoaa kelkasta, kuten monille autonvalmistajille on käynytkin. Juuri tällä hetkellä tilanne näyttää kuitenkin valoisalta. Siihen on muitakin syitä kuin pidentyneet päivät. Viisarit talouden mittarissa värähtelevät mukavasti ylöspäin. Se lupaa hyvää myös autoalalle.