Ikään kuin BMW:llä ei olisi ollut Genevessä riittävästi uutuuksia, he vyöryttävät vielä kolmeovisen 1-sarjalaisen M-virityksellä.

Kuvamme kolmeovisen 1-sarjan BMW:n mallimerkintä on M135i Concept. Tuolle konseptiosalle ei kannata pistää liikaa painoa, sillä auto on periaatteessa tuotantovalmis. Se on samalla hieno tapa esitellä uusi 3-ovinen kori 1-sarjaan. Tulevissa vakiomalleissa on edessä pienempi ilmanottoaukko, eikä niissä ole vakiona muotoilusarjaa.

Uusi kolmeovinen 1-sarja on valmistajan sanojen mukaan edeltäjäänsä dynaamisempi ja eroaa viisiovisesta olemukseltaan aiempaa enemmän. Esimerkiksi pyöränaukot ovat leveämmät ja muodoissa on muitakin eroja – ovien määrän lisäksi.

Konseptiauton konepellin alla on kolmelitrainen kahdella ahtimella varustettu suora kuutonen, joka kehittää reilusti yli 220 kW. BMW:n M-osasto on virittänyt alustan uudelleen ja alla on 18-tuumaiset erikoisvanteet.

Eivätkä tässä vielä kaikki uuden 1-sarjan uutuudet, vaan BMW:n lisävarustehinnastosta löytyy merkintä 135i xDrivesta eli nelivetoiset 1-sarjan versiot ovat tulossa.