Gigantti ennustaa veronpalautusten tuovan tänäkin vuonna piikin joulukauppaan.

Kauppaketju kertoo tiedotteessaan, että Gigantissa veronpalautukset ovat viimeiset pari vuotta näkyneet selkeänä kasvuna joululahjaksi suunnattujen tuotteiden kysynnänssä: vuosina 2013–2016 veronpalautuksilla hankittiin muun muassa puhelimia ja pelikonsoleita tavallista enemmän.

Gigantin myynti- ja markkinointijohtaja Niko Sandström uskoo tiedotteessa, että tämä vuonna lahjahiteiksi nousevat perinteisten lahjalaitteiden, kuten älypuhelimien, kuulokkeiden ja pelikonsoleiden lisäksi myös Pop Socket -pidikkeet, Segwayn sähkökäyttöiset potkulaudat, erilaiset urheilukellot ja älypuhelimella tai tabletilla ohjattavat ralliautot ja dronet.

Tiedotteen mukaan Gigantti odottaa seuraavista tuotteista jouluhittejä.

  • Puhelimet, kuulokkeet, pelikonsolit, sähköhammasharjat ja kahvikoneet ovat joka vuosi varmoja joululahjoja. Tämän joulun suosituimmat puhelinmallit ovat Honor 8 ja 9, Samsung Galaxy J7 sekä eri iPhone-mallit.
  • Kuulokkeissa vastamelukuulokkeet ja langattomat urheilukuulokkeet kasvattavat suosiotaan tänä jouluna.
  • Jouluvalikoimaan tulevat Segwayn sähkökäyttöiset potkulaudat löytävät tiensä monen pukin konttiin. Selfie-kepin kaltaiseksi joululahjasuosikiksi nousee Gigantin mukaan tänä vuonna pop socket, joka on tarrakiinnityksellä puhelimeen kiinnitettävä tuki puhelimen kädessä tai pöydällä pitämiseen.
  • Hyvinvointitrendi vahvistuu entisestään, mikä näkyy erityisesti Garmin Forerunner 35 ja Polar M430 -urheilukellojen suosiossa. Lisäksi hierontatuotteet ovat joka joulu suosittuja.
  • Puhelin on monen nuoren ainoa kamera. HP Sprocket -valokuvatulostimella voi tulostaa kännykkäkuvat suoraan paperille samaan tyyliin kuin Polaroid-kameralla.
  • Tämän joulun ruoanlaittouutuus on Sage-savustuspistooli, joka sopii lihan, kalan ja kasvisten valmistukseen.
  • Television katselu siirtyy koko ajan vahvemmin suoratoistopalveluihin. Tämän joulun kuumimmat tuotteet tällä saralla ovat Google Chromecast ja uusi Apple TV. Perheiden yhteinen joululahja on OLED Smart -televisio.
  • Pelien lisäksi tämän joulun suosikkeja tulevat olemaan puhelin tai tabletti-sovelluksella ohjattava ralliauto tai Star Wars -henkinen pieni robotti.