”Kuvittele, ettet joudu enää koskaan rajaamaan otoksiasi paikan päällä. Fusion tekee sen mahdolliseksi tallentamalla kokemuksestasi kaikista suunnista. OverCapture-toiminnon avulla voit valita kuvista ja videoistasi ne kohdat, jotka haluat jakaa. Se on kuin käytössäsi olisi kokonainen kameraryhmä”, GoPro maalailee tiedotteessaan.

GoPro Hero -actionkameroiden tavoin Fusion on pienikokoinen ja puettava. Toistaiseksi yhtiö ei julkistanut kameran tarkkoja tietoja, mutta sen kerrotaan kykenevän 5k-tasoisen kuvan tallentamiseen 30 ruudun sekuntinopeudella. Kameran kerrotaan myös olevan yhteensopiva useimpien GoPro-lisälaitteiden ja kiinnikkeiden kanssa.

Edellämainitun OverCapturen avulla 360-videoista voi editoida myös perinteisiä HD-videoita ja kuvia.

GoPro julkisti tiedotteensa yhteydessä myös Fusionin pilottiohjelman, johon se etsii testaajiksi ammattimaisia sisällöntuottajia. Kesän aikana käynnistyvään testiohjelmaan osallistuu lisäksi useita yrityksen partnereita.

GoPro Fusionin on määrä tulla rajoitettuun kaupalliseen levitykseen vuoden loppuun mennessä. Tarkemmat hintatiedot ja speksit julkistetaan kameran virallisen julkistuksen yhteydessä.

Lisätiedot ja pilottiohjelman hakuohjeet GoPron kotisivuilta.