Oletko unelmoinut kierroksesta maailman tunnetuimmilla formula 1 -radoilla tunnetun kilpa-autoilijan kyydissä? Tähän saakka lähimmäksi unelmaa on päässyt in-car-kameran avulla, mutta alkavalla kaudella unelma voi toteutua aidolla tavalla.

Formula 1 ja Pirelli ovat julkistaneet Hot Laps -ohjelman, jossa muutama onnellinen osallistuja pääsee kartturin paikalle kisaviikonloppuina. Tähän mennessä ohjelmaan on ilmoittautunut kaksi merkkiä, Aston Martin ja McLaren, ja lisää on tulossa. Muut mukaan liittyvät automerkit kerrotaan lähitulevaisuudessa. Ensimmäiset ”Kuumat Kierrokset” ajetaan Bahrainin GP:ssä, missä onnelliset voittajat pääsevät Aston Martin Vantagen ja McLaren 720S:n kyytiin.

Ehkä vielä upeita autojakin tärkeämpiä ovat kuljettajat. Hot Laps -ohjelmaan ovat ilmoittautuneet Aston Martinille Daniel Ricciardo ja Max Verstappen sekä McLarenille Mika Häkkinen, Lando Norris, Fernando Alonso ja Stoffel Vandoorne. Kierros Monacossa Mika Häkkisen kyydissä ei kuulosta lainkaan hullummalta.

Suunnitelmassa on vain yksi kiusallinen seikka. Paikka formula 1 -kuljettajan vierelle on ostettava rahalla. Hintaa ei ole vielä ilmoitettu, mutta kierros maksaa varmasti melkoisesti.