Auton muotoiset huonekalut eivät ole mitään uutta, mutta niitä putkahtelee aina silloin tällöin markkinoille. Kaikkein hienointa on tietenkin, jos voi sisustaa huoneen tai asunnon vaikkapa pöydällä, joka on täydellinen kopio Lamborghini Aventadorista.

Joku voi tietenkin karsastaa sanaa kopio tuossa edellisessä lauseessa. Voisihan sitä leikata keulan pois aidosta Sant’Agatassa valmistetusta autosta, jolloin ei enää puhuttaisi mistään kopiosta. Mutta kuka todellinen autoharrastaja voisi tehdä niin? Autot on valmistettu ajamista varten, joten moinen toiminta olisi ankarasti tuomittavaa.

Puolalainen Design Epicentrum Manufacture on erikoistunut valmistamaan pöytiä ja sohvia, joiden muotoilussa käytetään perustana Lamborghini Aventadoria. Ainakin kuvien perusteella työ on todella vaikuttavaa ja korkeatasoista. Uusin pöytä näyttää todella siltä, kuin se olisi tehty aidosta autosta.

Pöytä on 1,9 metriä leveä, 1,6 metriä syvä ja 0,8 metriä korkea ja tehty käsityönä lasikuidusta. Muodoiltaan se on täysin alkuperäisen auton näköinen. Suurin ero on puuttuva keulamerkki. Luultavasti puolalaisten toiminta ei ole saanut Lamborghinin hyväksyntää, eikä huonekaluvalmistaja ole halunnut joutua pitkään ja kalliiseen oikeusprosessiin.

Aidon Aventadorin tapaan myös pöydän saa lähes minkä värisenä tahansa, vaihtoehtoja on kaksisataa. Pinta on käsitelty niin, ettei se hevin naarmutu. Pöydän pinnan ja pyörät saa myös muun värisinä kuin mustina. Pöytä muistuttaa lähtökohtaa myös siinä, että valittavana on pitkä lista lisävarusteita, kuten lasipinta pöytään tai erilaisia valoja.

Uudet Lamborghinit eivät ole halpoja, eikä ole pöytäkään. Hinta on tasaraha 30 000 euroa, ja pöytiä valmistetaan vain asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

29Pöytä jää paljon harvinaisemmaksi kuin aito Aventador, sillä niitä tehdään vain rajoitettu 44 kappaleen erä.