Autoista tehdyt esineet liittyvät yleensä olohuoneeseen, mutta nyt voi myös makuuhuoneesta tehdä autoharrastajan paratiisin.

Olemme esitelleet autonosista tehtyjä huonekaluja, kuten Bugatti Veyronin sylinterilohkosta tehdyn pöydän (ei halpa) ja vastaavia. Yhdysvalloissa on tehty upeita sohvia, jotka ovat 1950-luvun tyyliä. Mutta moni mies voi palata lapsuuteensa ja muistella, mistä autoinnostus syntyi. Oma huone, jossa myös nukuttiin, sisustettiin usein autoaiheisilla julisteilla.

Nykylapsilla on asiat paremmin, sillä unia voi katsella vaikkapa Autot-elokuvan hahmoja kuvaavissa lakanoissa. New Yorkin lelumessuilla Step2-niminen yhtiö vei idean vielä askeleen pidemmällä esittelemällä Chevrolet Corvette Z06 -teemaisen makuuhuoneen kaluston.

Siihen kuuluu sänky (hinta Yhdysvalloissa 229 dollaria), johon saa lisävarusteena toimivat ajovalot, reilun satasen hintainen työkalulaatikolta näyttävä laatikosto ja muita teemaan liittyviä esineitä. Kaikki on tehty muovista ja valittavana on myös NASCAR-henkinen ratkaisu. Valitettavasti hieno makuuhuoneen kalusto on tarkoitettu 2-10-vuotiaille, eikä yhtiöllä ole suunnitelmissa tehdä vastaavia isille.