Naim on valmistaa myös toista langatonta Mu-so-musiikkilaitetta, mutta hifiosaaminen sekä laadukkaat komponentit ja materiaalit on tällä kertaa pakattu entistä pienempiin kuoriin.

Naim Mu-so Qb hallitsee UPnP- ja bluetooth aptX -siirtotekniikan sekä AirPlay-, Spotify Connect- ja Tidal-toiston. Äänen saa laitteeseen myös optisen digitaalitulon (96 kHz), usb-liitännän sekä 3,5 mm:n linjatulon kautta. Nettiradioasemat ovat nekin mukana kuvioissa.

Mukana hi-res audio

Laite tukee korkean erottelun aiff-, flac- wav- (24 bittiä/192 kHz) ja alac- musiikkitiedostoja (24 bittiä/96 kHz). Häviöllisistä formaateista toistetaan aac, mp3, ogg ja wma.

Yhteensopivista Naim-tuotteista koostuvaan monihuonejärjestelmään Mu-so Qb liittyy kätevästi. Järjestelmää hallitaan älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella. Kotiverkkoon kytkeydytään joka ethernet-kaapelilla tai wlan-yhteydellä.

Laitteen ydin on 32-bittinen signaaliprosessori, jonka kautta äänisignaali viedään neljää 50-wattiseen ja yhteen 100-wattiseen pääteasteeseen. Koska laitteen ka…

Tilaa ja lue tämä artikkeli

sekä vaikka kaikki TM:t vuodesta 1953 alkaen.

Tilaa Kirjaudu