Li Nianin Everus ei ole kopio, vaikka siltä vahvasti näyttääkin, sillä malli on suunniteltu yhteistyössä Hondan kanssa.

Kiinassa valtio vaatii ulkomaalaisten kanssa toimivia yhteisyrityksiä kehittämään oman kokonaan kiinalaisen merkin, joka alkaa valmistaa suuremman osan autoista. Pitkän tähtäimen tavoitteena on ottaa markkinat takaisin ulkomaalaisista ja kasvattaa kiinalaismerkkien myyntiä. Samalla vältytään lisenssimaksuilta ja saadaan kiinalaisostajille nykyaikaista tekniikka.

Li Nianin merkki on Everus ja sen ensimmäinen malli on porrasperäinen S1, joka nähtiin ensimmäisen kerran Guangzhoun autonäyttelyssä ja oli melkein kuin yksi yhteen Honda City. Shanghain autonäyttelyssä esiteltävä Everuksen tuotantomalli on saanut lisää kromia ja on myytenkin vähän omaperäisempi. Sen myynti alkaa heti näyttelyn jälkeen 470 jälleenmyyjän voimalla.

Alussa moottoriksi tarjotaan 1,5-litraista, joka kehittää 79 kW ja sen seurana on joko viisivaihteinen käsivalintainen vaihteisto tai nelivaihteinen automaatti. Vähän myöhemmin vaihtoehdoksi tulee 60 kW:n tehoinen 1,3-litrainen moottori, joka riittää taajama-ajoon, mutta voi olla vähän vaatimaton maantiellä.

Vaatimaton on myös hinta, sillä se on 70 000 huanina täysin kilpailukykyinen paikallisvalmistajien mallien kanssa. Euroina Everus S1:n hinnat ovat 7 600:n ja 10 700 välillä.