Neljäs sukupolvi Honda CR-V:stä on jo myynnissä Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa, mutta Euroopan malli esitellään vasta syyskuussa Pariisin autonäyttelyssä.

Suurimmat erot muualla maailmassa myytäviin CR-V malleihin ovat moottorivalikoimassa ja sisustuksen viimeistelyssä. Keula on saanut uutta muotoa ja siinä on mantereellamme LED-huomiovalot. Myös takana käytetään vähemmän virtaa vieviä LED-valoja. Lisäksi ulkotaustapeilit ja kattoantenni on vaihdettu eurooppalaiseen tyyliin sopiviksi.

Edelliseen Honda CR-V:hen verrattuna korin mitat ovat hivenen pienemmät, mutta tilaa on yhtä paljon ja jopa enemmän. Kun istuimet taitetaan eteen, mukaan mahtuu kuljetettavaa 1 648 litraa ja tavaratila on nyt 1,57 metrin mittainen. Lisäksi nostokorkeus on 25 mm aiempaa alhaisempi.

Loppuvuodesta uuden CR-V:n tullessa markkinoille, sen konepellin alta löytyy 2,0-litrainen bensiinimoottori tai 2,2-litrainen turbodiesel. Bensiinimoottori on saanut 2 kW ja 2 Nm lisää voimaa ja sillä varustettuna CR-V:n päästöt ovat liki 20 g/km aiempaa alhaisemmat. Ensimmäistä kertaa Euroopassa CR-V tulee myyntiin myös etuvetoisena.

Myös dieselmoottorisen CR-V:n päästöt ovat pudonneet kymmenyksen ja ovat nyt käsivalintaisella vaihteistolla 153 g/km. Ensi vuonna valikoimaan tulee myös uudella 1,6-litraisella turbodieselillä ja etuvedolla varustettu versio, jonka CO2-päästöt ovat ennakkotietojen mukaan ainoastaan 99 g/km.