Las Vegasissa autojen tuunaukseen ja viritykseen erikoistuneet yhtiöt ovat esittäneet osaamistaan SEMA-näyttelyssä. Myös autonvalmistajat ovat paljastaneet erilaisia erikoisuuksia, joilla pyritään useimmiten vauhdittamaan tarvike- ja lisävarustemyyntiä.

Honda Open Air Vehicle on poikkeaa linjasta, sillä se edustaa pikemminkin muotoilijoiden ja suunnittelijoiden huvittelua. Vaikka auton ulkonäöstä sitä ei heti uskoisikaan, perustana on Ridgeline. Asiaa tuntemattomille kerrottakoon, että tuo malli on vain Yhdysvalloissa myytävä itsekantavalla korilla varustettu avolava.

Open Air Vehiclellä ei ole mahdollisuuksia päästä tuotantoon, mutta silti siinä on käytetty uskollisesti valmistuksessa olevien mallien tekniikkaa. Perusrakenne ja jousitus ovat siis Ridgelinestä. Paljon muita osia, kuten ovet, on otettu Honda Pioneer 1000 -mallista, joka on kaksipaikkainen kevytajoneuvo. Myös lava ja takaluukku ovat samaa tyyliä kuin Pioneerissa.

Ohjaamo jatkaa samaa ulkoilmaelämän tyyliä. Ohjausakseli on Ridgelinestä ja siihen on asennettu Pioneer 1000:n ohjauspyörä. Istuimet ovat Civic Type R:stä ja ne on verhoiltu Pioneer 1000:n vedenpitävällä materiaalilla. Ajaja voi ottaa mukaan kolme matkustajaa, jotka kiinnitetään tiukasti istuimiin kilpa-autoissa käytettävillä turvavöillä.