Japanilaiset autonostajat rakastavat uusia malleja, ja siellä eri mallien väliset valta-asemat heiluvat paljon hurjempaa tahtia kuin muualla maailmassa.

Honda Step WGN on ollut yksi maan suosituimmista automalleista, mutta se on hiljalleen valunut alaspäin. Nyt Honda pyrkii nostamaan sen takaisin kärkikamppailuun tuomalla mallisarjaan myös hybridin.

Uudistuneen Spet WGN -mallisarjan perustasona on Spada, jossa on 1,5-litrainen turbomoottori CVT-automaattivaihteiston kera. Asiakkaat voivat valita joko etu- tai nelivedon. Sisustusvaihtoehtoja on runsaasti ja autoa voi muutenkin räätälöidä mielensä mukaiseksi.

Tärkeä uutuus on Step WGN Spada Hybrid, jonka keulalla on kaksilitrainen nelisylinterinen vapaasti hengittävä bensiinimoottori ja autossa on lisäksi kaksi sähkömoottoria. Ensimmäisen istuinrivin alle sijoitettu litiumioniajoakku antaa virtaa sähkömoottoreille ja voimalinja kehittää yhteensä 158 kilowattia.

Ulkoisesti Hybridin erottaa sisarestaan erilaisista 16-tuumaisista vanteista, kromatuista oven kahvoista ja kirkkaista takavaloista. Saatavilla on myös uusia värejä.

Sisällä kaikissa malleissa on digitaalinen mittaristo ja istuimiin on saatavilla paljon erilaisia varsin villejä verhoiluja.