Omen X35 on 35 tuuman kaareva laajakuvanäyttö, joka toimii tavallisesta poikkeavalla 3440 x 1440 pisteen ominaistarkkuudella. Kuvataajuudeksi ilmoitetaan 100 ruutua per sekunti, ja näyttö hyödyntää nVidian hyväksi havaittua G-Sync-tekniikkaa. Omen X35 tulee myyntiin huhtikuussa noin 1300 euron hintaan.

Envy 34 All-In-One on 34 tuuman näytöllä varustettu tietokone, jossa on muun muassa Windows Hello -yhteensopiva verkkokamera. Kaareva näyttö, asiallinen muotoilu ja suorituskykyinen tekniikka kuuluvat vakiovarustukseen. Hinnat alkavat noin 2000 eurosta.

HP Spectre x360 on 15 tuuman näytöllä varustettu kannettava, jossa on tietenkin sitä viimeisintä tekniikkaa. Koneessa 3840 x 2160 pisteen kosketusnäyttöpaneeli, josta on tosin tavallisessa kannettavassa kovin vähän hyötyä. Edeltäjäänsä nähden akkukesto on parempi, mutta kyse on loppujen lopuksi vain tyypillisestä laitepäivityksestä. HP Spectre x360 on saatavilla lähiviikkoina, ja hinnat alkavat 1600 eurosta.

Sprout Pro on kuitenkin luokkaa erikoisempi tuttavuus: tietokone on varustettu kosketusmatolla ja 1920 x 1080 pisteen erotteluun yltävällä projektorilla, joka heijastaa kosketuksiin ja eleisiin reagoivaa kuvaa tietokoneen etualalle. Kameroiden ja mukana toimitettavan ohjelmiston avulla kokonaisuutta voi hyödyntää esimerkiksi kolmiulotteisena skannerina. Konsepti esiteltiin ensimmäisen kerran jo vuosia sitten. Uusi laiteversio on joka tapauksessa saatavilla kevään aikana, hinta on vielä auki.

Lisätietoja Hewlett-Packardin CES-uutuuksista löytää valmistajan verkkopalvelusta.