Shou Wang liittyy kasvavaan uusien automerkkien joukkoon, joka on syntynyt Kiinassa ulkomaisten merkkien rinnalle parin viime vuoden aikana.

Beijing-Hyundai on valmistanut korelalaismerkin malleja hyvällä menestyksellä, sillä Hyundai on noussut nopeasti Kiinan suosituimpien automerkkien joukkoon. Uudet mallit ovat niin muotoilultaan kuin tekniikaltaan aivan eri tasolla aiempiin verrattuna, mutta auton maine ei ole muuttunut.

Ensimmäinen Shou Wangin malli tulee myyntiin vuoden 2012 puolen välin paikkeilla, ja sillä korvataan nykyinen Hyundai Elantra (Kiinassa valmistettava vanha malli). Hyundai oli ensimmäinen valmistaja, joka harkitsi rinnakkaismerkin perustamista, mutta General Motors ehti ensimmäisenä Baojunin kanssa.

Kiinalainen media on ollut todella kriittistä Hondan perustamasta Li Nianista, eivätkä Nissanin Veruciasta saamat ensimmäiset kommentit ole olleet yhtään sen parempia. Toisin sanoen rinnakkaismerkille asetetaan suuret odotukset ja vaatimukset, joten katsotaan miten Shou Wang aikanaan menestyy. On tärkeää, että auto on muotoilultaan uusi, eikä vain uuden merkin keulalleen saanut vanha malli.