Ensi kuussa Frankfurtin autonäyttelyssä Infinitin osastolta löytyy Q30 Concept, joka on mallinumeronsa mukaisesti huomattavasti nykymalleja pienempi.

Konseptimallienkin esittely alkaa nykyisin piirroskuvalla, jolla herätetään median ja toivottavasti myös suuren yleisön kiinnostus. Nissanin luksusmerkillä, Infinitillä on vahva halu valloittaa asema Euroopassa ja nousta maailmanlaajuisesti huomattavasti nykyistä merkittävämmäksi tekijäksi.

Infiniti Q30 Concept on mielenkiintoinen myös parin muun syyn takia. Se on ensimmäinen Infinitin konseptiauto, joka on suunniteltu uuden muotoilujohtaja Alfonso Albaisan alaisuudessa. Lisäksi se on ensimmäinen auto, jota kehittämässä on ollut Infinitin Director of Performance, Sebastian Vettel.

Infinitin viime vuonna esittelemään alemman keskiluokan LE Conceptiin verrattuna uusi Q30 Concept n muuttunut viistoperäiseksi ja aggressiivisemmaksi. Konseptin pohjalta kehitettävää tuotantomallia voidaan odottaa kauppoihin vuonna 2015, jolloin niitä aletaan valmistaa Nissanin Iso-Britannian tehtaalla Sunderlandissa.