Automaailman legendasta ollaan tekemässä uusi nykyaikainen ja erittäin kallis malli.

Harvan automallin linjat ovat kestäneet ajan hampaan yhtä hyvin kuin yli 50-vuoden ikään ehtineen Jaguarin E-typen. Yhtiö itse kunnioittaa niitä sekä XK:ssa että ensi vuonna esiteltävän C-X16:n tuotantomallissa. Lisäksi Eagle päivittää vanhoja autoja ja ruotsalainen muotoilija Bo Zolland on esittänyt näkemyksensä Growler E:n.

Visualtech nimisen yhtiön oli tarkoitus saada Growler rajoitettuun tuotantoon, mutta tuo hanke on kaatunut. Uusi yrittäjä on sveitsiläinen Classic Factory, joka omistaa Lyonheart-brändin. Nimi viittaa osuvasti kissaeläimen sydämeen. Muotoilija Robert Palm on lisännyt ruotsalaismuotoihin vähän aggressiivisuutta, kissamaisemmat valot ja ripauksen lisää retromuotoja.

Uuden brittiläissveitsiläisen auton kori on tarkoitus tehdä hiilikuidusta ja auton sisustuksessa käytetään ruostumatonta terästä, harjattua alumiinia, kromia, nahkaa ja puuta, kun auto pääsee Iso-Britanniassa rajoitettuun tuotantoon.

Kuten autossa käytettävistä materiaaleista on helppo arvata, Lyonheart ei ole halpa, vaan sen hinnaksi ilmoitetaan 495 000 euroa. Tuohon hintaan saa kyllä voimaa ja suorituskykyä, sillä keulalla on kompressorilla varustettu 5,0-litrainen V8. Se kehittää 405 kW ja 680 Nm vääntömomentin, joiden avulla auto kiitää nollasta sataan neljässä sekunnissa ja saavuttaa 300 km/h huippunopeuden.