Jaguar jatkaa Reborn-toimintaa eli rakentaa kymmenen täydellistä E-Typeä alkuperäisten 1960-luvun alun spesifikaatioiden mukaisesti. Toisin sanoen autot eivät ole uusia, vaan ne on entisöity tehtaan kaikella taidolla samaan tapaan kuin aiemmin Range Rover Classicit.

Ensimmäinen valmistunut Reborn-sarjan E-Type on asemetallin harmaa 4,2-litrainen Coupé, joka vietiin alun perin toukokuussa 1965 Kaliforniaan. Autolla oli ajettu 78 000 mailia eli vähän yli 120 000 kilometriä ennen kuin se varastoitiin vuonna 1983.

Hieno yksilö oli täydellinen lähtökohta, sillä siinä on muun muassa samat alustan ja moottorin numerot. Jaguar Classicin teknikot säilyttivät auton mahdollisimman pitkälti alkuperäisinä. Vain turvallisuuden kannalta tärkeät osat vaihdettiin uusiin.

Autoon vaihdettiin uusia korin osia yksityiskohtaisesti alkuperäisen auton henkeä noudattaen. Jopa hitsaussaumat tehtiin samaan tapaan kuin 1960-luvulla. Autoon voidaan tehdä myös päivityksiä myöhemmistä E-Typeistä, mikäli asiakas niin haluaa. Sellaisia ovat muun muassa parempi jäähdytysjärjestelmä, synkronoitu vaihteisto tai Series 2 -mallin jarrusylinterit.

Ensimmäinen Reborn Jaguar E-Type esiteltiin Essenissä Techno Classica Showssa ja autojen hinnat alkavat 350 000 eurosta.