Kerroimme eilen, että Chevrolet leikkaa kirveellä mallistoaan ja pudottaa siitä sekä Impalan että Sonicin. Suurin osa henkilöautoista kuitenkin jatkaa mallivuodelle 2019 ja niihin on tehty ulkonäköön vaikuttavia muutoksia. Nähtävästi Chevrolet piti uudistuksia kuitenkin niin vähäisinä, ettei se tuonut niitä New Yorkin autonäyttelyyn, vaan tyytyy kertomaan muutoksista viikkoa myöhemmin lehdistötiedotteella.

Malliston pienimpänä jatkaa kolmen vuoden iän saavuttanut Spark, johon on tehty normaali muodistus. Toisin sanoen autossa on uusi etusäleikkö ja valot niin edessä kuin takana, minkä lisäksi värikarttaa on muutettu.

Saatavilla on neljä varustetasoa, joista kaikissa on ilmastointilaite, peruutuskamera ja kymmenen turvatyynyä. Tietoviihdejärjestelmään voi liittää älypuhelimen. Varusteiden lisäykset nostavat luultavasti alkaen hintaa nykyisestä 13 050 dollarista.

Cruzeen on tehty pienemmän Sparkin tapaan kauneusleikkaus ja valinnaisena on urheilullinen RS-paketti. Siinä on vakiona 17-tuumaiset ja valinnaisena 18-tuumaiset pyörät, mustat ikkunankehykset ja mustat (!) Chevrolet-merkit.

Ohjaamossa merkittävin parannus on uusi tietoviihdejärjestelmä ja vakiovarusteisiin jo perusmallissa liitetty automaatti-ilmastointi. Sen sijaan joillekin voi olla surullinen uutinen, että käsivalintainen vaihteisto ei enää ole saatavissa.

Samaan aikaan nykyisen Sparkin kanssa Chevrolet esitteli kolme vuotta sitten Malibun, joka sekin on saanut uuden ilmeen sekä muutoksia väreihin ja vanteisiin mallivuodelle 2019. Paremmissa LT- ja Premier-varustetasoissa on ledivalot edessä ja takana. Sisällä on Cruzen tapaan uusi tietoviihdejärjestelmä, jonka kosketusnäyttö on kasvanut 8-tuumaiseksi.

Myös Malibun saa nyt RS-varusteltuna, jolloin korissa on paljon mustaa, takaspoileri tuplapakoputket takana ja 18-tuumaiset kevytmetallivanteet. Urheilullisesta ulkonäöstä huolimatta vakiomoottorina on 121 kilowattia kehittävä 1,5-litrainen bensiiniturbo CVT-vaihteiston kera. Tehokkaamman kaksilitraisen bensiiniturbon saa vain Premier-varusteiseen Malibuun.