Kyseessä on 21 tuuman kaarevalla laajakuvanäytöllä varustettu ”kannettava” pelitietokone, jonka raahaamiseen vaaditaan vähintään kolmen Bull Mentulan voimat! Siinä määrin kookkaalta laite ensimmäisen esittelyvideon perusteella kieltämättä vaikuttaa. Laitteen painoksi ilmoitetaan miehekkäät yhdeksän kiloa, joten samalla vaivalla kanniskelisi liki kymmentä niin kutsuttua Ultrabookia mukanaan.

Viiteen radiaalituulettimeen ja massiiviseen höyrykammiojäähdytystekniikkaan perustuva uutuus sisältää poikkeuksellisen kuumana käyvää rautaa: grafiikasta huolehtii peräti kaksi nVidia GeForce GTX 1080 -näytönohjainta. Uusinta sukupolvea edustava Intel i7-7820HK -suoritin ja 64 gigatavun keskusmuisti ovat ehkä itsestäänselvyys, mutta neljän ssd-aseman ja perinteisen kiintolevyn yhdistelmä sopii jo paremmin kuvaan.

Laitteessa ei yllättäen ole 4k-tarkkuuteen yltävää näyttöä, mutta 21 tuumaisen G-Sync-paneelin erottelu on 2560 x 1080 pistettä ja kuvataajuudeksi ilmoitetaan riittävät 120 kuvaa per sekunti.

Mekaanisilla kytkimillä varustettu näppäimistö ja muu asiaan kuuluva varustelu viimeistelevät kokonaisuuden, jonka voi ihan oikeasti ostaa omakseen jo helmikuussa. Acer Predator 21X maksaa ennakkotietojen mukaan noin 9000 dollaria.